BRITAX RÖMER avtosedež i-size 100-150 cm Kidfix, prašna roza

Koda izdelka: BRITAX-RMER-1188317
Predvidena dostava na dom: do 10 delovnih dni
€ 199.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: do 10 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 30.09.2024

Opis

Vrhunska varnost za šoloobvezne otroke

Nova generacija sedeža z varnostnim pasom Britax Römer Kidfix i-Size je bila razvita v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci avtomobilov za zagotavljanje varnosti otrok na potovanjih z avtomobilom. Sedež uporablja preverjeni tehnologiji XP-PAD in SecureGuard za zaščito pred učinki čelnih trkov, medtem ko nova struktura SICT ščiti otroka med bočnimi trki. Prezračevalne luknje, narejene na skrbno premišljenih mestih, izboljšajo kroženje zraka in poskrbijo, da je otrok prijetno ohlajen tudi na daljših vožnjah z avtomobilom. Odstranljivo sedežno prevleko sedeža z varnostnim pasom lahko perete v pralnem stroju (občutljivo pranje pri 30 stopinjah, brez sušenja).

OPOMBA! Sedež Britax Römer Kidfix i-Size z varnostnim pasom se pritrdi s pomočjo avtomobilskega tritočkovnega varnostnega pasu ali s pasom + vgrajen Isofix nastavek. Preden se odločite za nakup, priporočamo, da preverite združljivost vašega avtomobila z namestitvijo Isofix.

Sedež z varnostnim pasom Britax Römer Kidfix i-Size se uvršča v skupino sedežev 100-150 cm, primeren pa je za otroka od 3,5 let do približno 12 let.

Kidfix i-Size je zmagovalec testa z rezultatom (1,8) na testu avtosedežev Stiftung Warestest / ADAC jeseni 2022 v kategoriji 100-150 cm. ADAC avtosedež Kidfix i-Size opisuje kot ""najboljši avtosedež za večjega otroka"". Kidfix i-Size je bil nagrajen predvsem zaradi svojih varnostnih lastnosti, ergonomije, enostavne uporabe in dobrih rezultatov pri čelnem in bočnem trku.

Sedež Kidfix i-Size z varnostnim pasom je 100 % karbonsko nevtralen. Za merjenje ogljičnega odtisa v življenjskem ciklu izdelka so bile upoštevane vse emisije toplogrednih plinov varnostnega pasu. Pomeni od proizvodnje surovin pa vse do izdelave, pakiranja in transporta.

Štiri napredne funkcije:

1. Preoblikovan sedežni prostor: Sedežni del je bil preoblikovan v tesnem sodelovanju z vodilnimi avtomobilskimi proizvajalci na način, da je obremenitev vratu zmanjšana do 50 kg.

2. Udobje in praktičnost: Dobro podložene, udobne prevleke iz blaga in prezračevalne luknje v lupinici na skrbno premišljenih mestih zagotavljajo, da bo otroku dolgo časa udobno. Ker je model sedeža Kidfix i-Size ozek, jih je mogoče namestiti na zadnje sedeže mnogih avtomobilov tri v vrsto. Oznake naslona za glavo pomagajo staršem, da vsakič udobno najdejo pravo višino.

3. SecureGuard pomaga zaščititi otrokov občutljivi predel želodca tako, da tritočkovnemu varnostnemu pasu doda še eno – četrto – točko dotika. SecureGuard ohranja medenični pas v optimalnem položaju nad otrokovimi kolčnimi kostmi in tako pomaga zmanjšati sile na trebuh pri čelnem trčenju do 35 %**. Hkrati otroku omogoča svobodo gibanja med potovanjem.

4. Varnostni pas + nastavek Isofix. Kidfix i-Size vključuje integrirane pritrdilne elemente Isofix, ki vam omogočajo pritrditev avtosedeža na pritrdilne točke Isofix v vašem avtomobilu. Zmogljivost pritrdilnega sistema Isofix v kombinaciji z lastnimi tritočkovnimi pasovi avtomobila nudi najboljšo možno varnost v nesrečah. Opravljeni interni testi podjetja Britax Römer z lutko Q10, ki simulira povprečnega 10-letnega otroka. (vir: Interni testi Britax Römer uporabljajo lutko Q6, katere masa ustreza teži povprečnega 6-letnega otroka.)

Druge lastnosti:

  • primeren od 100-150 cm (od ca. 4-12 let),
  • sedež z visokim naslonom učinkovito ščiti otroka do občutljivega predela glave,
  • preoblikovan sedežni del za optimalno zaščito pred trkom,
  • edinstvena zaščita za predel vratu in glave s penasto podlogo,
  • zaščita pred bočnim trkom SICT zmanjša udarne sile tako, da zmanjša razdaljo med avtomobilom in sedežem,
  • enostavno nastavljiv, ergonomski naslon za glavo z oznakami višine,
  • integrirane prezračevalne luknje izboljšajo kroženje zraka v sedežu in tako izboljšajo udobje sedeža,
  • zahvaljujoč ozki strukturi sedeža in kompaktni velikosti, lahko sedeže namestite tri enega poleg drugega v veliko modelov avtomobilov,
  • enostavno snemljive, pralne prevleke za sedeže (občutljivo pranje pri 30 stopinjah, ne sušite v sušilnem stroju).

 

Globina (mm): 430
Višina (mm): 830
Širina (mm): 480
EAN: 4000984912647
Priporočena starost: od 4 do 12 leta
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: BRITAX RÖMER avtosedež i-size 100-150 cm Kidfix, prašna roza

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna