Aparat mora biti pripravljen za prevzem na prostem (pred vhodom v hišo ali blok). V nasprotnem primeru aparata ne bodo prevzeli. Prosim, da se držite varnostnih ukrepov in zagotovite varno delo poštnih delavcev.
Opis
Vgradna pečica BBIM12300XD je idealna za vse, ki ste v kuhinji pustolovci, saj pečica omogoča peko s pomočjo 3D sistema. Med 8 programi peke boste našli tudi peko z ventilatorjem ter peko s pomočjo žara.
Zdržljiva vrata za odlaganje težke posode
Vroče, težke posode in lonce je težko spraviti iz pečice. Zdržljiva vrata lahko prenesejo obremenitve do 22,5 kg. To je 20 % več kot pri vratih običajne pečice, tako da lahko naslonite vroč lonec na odprta vrata pečice.
Halogenska osvetlitev
Jasen pogled na dogajanje v notranjosti
Želite videti, kako poteka kuhanje, vendar ne želite odpreti vrat in izgubiti toplote v notranjosti? Halogenska osvetlitev vam pomaga videti celotno notranjost pečice, tako da lahko svoje kulinarične stvaritve spremljate tudi s trdno zaprtimi vrati.
Tehnični podatki:
- Globina stroja 46 - 59 cm
- Višina 50- 90 cm
- Širina 60 cm
- Barva črna/inox
- Način čiščenja parno čiščenje
- Število programov 8
- Vgradna da
- Vrsta pečenja 3D sistem
- Zasteklitev vrat dvojna
- Piroliza ne
- Globina [cm] 56.7
- Širina [cm] 59.4
- Višina [cm] 59.5
- Število različnih programov 8
- BP klasifikacija kupca KRT
- Vrsta vgradne pečice vgradna pečica
- Upravljanje z gumbi
- Prostornina. 72
- Razred energij. učinkovitosti A
- Število programov 8
- Vrsta pečenja 3D sistem
- Zasteklitev vrat dvojna
- Način čiščenja PARNO ČIŠČENJE
- Vgradna da
Garancija: 2 leti
Napravo registrirajte na www.beko5.com/si najkasneje 30 dni po nakupu, po registraciji boste na vaš e-mail prejeli PDF potrdilo, dodatno jamstvo velja za Beko naprave bele tehnike kupljene v Sloveniji po 01.01.2023, za registracijo pripravite e-mail naslov, naziv modela, šifro modela in serijsko številko (najdete na www.beko5.com/si), maloprodajni račun ter SCAN ali fotografijo računa in imenske ploščice modela (primer na www.beko5.com/si), za vprašanja pišite na [email protected].