GORENJE vgradna pečica s pirolizo GO66E PIZZA350C

Koda izdelka: 744802
Razprodano
€ 639.90
Dodatne storitve

Aparat mora biti pripravljen za prevzem na prostem (pred vhodom v hišo ali blok). V nasprotnem primeru aparata ne bodo prevzeli. Prosim, da se držite varnostnih ukrepov in zagotovite varno delo poštnih delavcev.

Količina: 1
Način dostave Razprodano

Opis


Upravljanje: IconTouch
Vrsta izdelka: Vgradna pečica - Piroliza
Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm

Linija: Advanced Line
Energijski razred: A+
Barva izdelka: Črna
Barva ročaja: Barva temno sivega česanega nerjavnega jekla
Material čelne plošče: Steklo
Material notranjosti vrat: Visoko kvalitetni EcoClean emajl

Učinkovitost

Vrsta pečice: Večsistemska pečica BigSpace - 77 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja
Uporabni volumen pečice: 77 l
Maksimalna temperatura pečice: 300 °C
Površina največjega pekača: 1.360 cm²
Ravna steklena površina vrat: Odstranljiva ravna steklena površina vrat
HomeMade Plus kaminska oblika pečice: HomeMade Plus kaminska oblika pečice
PerfectGrill: PerfectGrill

Upravljanje

Wi-Fi upravljanje: Integrirano
Oblika gumba: Ergonomski gumbi
Upravljanje: IconTouch

Načini ogrevanja

Načini ogrevanja: Konvencionalno, Konvencionalno z ventilatorjem, Veliko infra grelo, Okroglo grelo in ventilator, Infra grelo in ventilator, Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator, Odtaljevanje, FastPreheat, WarmPlate, GentleBake, Peka zamrznjenih živil, Pizza, Sabbath način, Zgornje grelo, okroglo grelo in ventilator, Malo infra grelo in okroglo grelo, TurboBake, LightBake, Malo infra grelo, spodnje grelo in ventilator, AirFry+, Pogrevanje hrane, Veliko infra grelo in spodnje grelo, AquaClean, Pizza 350°C
STEPBake: STEPBake: koračno pečenje
AirFry+: AirFry+
Peka zamrznjenih živil: Peka zamrznjenih živil
GentleBake: GentleBake
Pizza: Funkcija pizza
Pizza 350°C: Pizza 350°C

Značilnosti

Tečaj vrat: SoftOpen in GentleClose tečaj vrat
Sabbath način: Sabbath način
SuperSize: SuperSize
ExtraSteam: ExtraSteam
AutoBake: AutoBake
Gratin: Gratin
Pečenje na več nivojih hkrati: Pečenje na več nivojih hkrati
Osvetlitev pečice: Zgoraj in na strani

Oprema

Globok emajliran pekač: 1 globok emajliran pekač
Plitek emajliran pekač: 1 plitek emajliran pekač
Mrežna rešetka: Mrežna rešetka
Lopar za pizzo: Lopar za pizzo
Pekač za pizzo: Pekač za pizzo
Enonivojska pirolitična izvlečna vodila s popolnim izvlekom: Enonivojska pirolitična izvlečna vodila s popolnim izvlekom

Varnost

Hladilni ventilator: Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+
Temperatura pečniških vrat: Štirikratna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo (UltraCoolDoorQuadro)
Zapora vrat: Mehanska zapora vrat

Enostavno čiščenje

Piroliza: Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo
AquaClean: AquaClean
Material notranjosti pečice in pekačev: Visoko kvalitetni EcoClean emajl (pečica in pekači)

Tehnični podatki

Poraba energije večsistemska/konvencionalna: 0,71 kWh (večsistemska), 1,03 kWh (konvencionalna)
Moč grila: 2.300 W
Priključna moč: 3,5 kW
Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 62 × 66 × 67,5 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56-56,4 × 59-60 × 55 cm
Neto teža: 36,6 kg
Bruto teža: 38,6 kg
Poraba v stanju mirovanja: 1 W
Priključna moč: 3.500 W
Šifra: 744802
EAN koda: 3838782888120
PizzaPlus: Izboljšajte svojo izkušnjo z domačo pico! Pico spečete v samo 3 minutah in 30 sekundah pri 350 °C. S posebej izdelanimi pripomočki, bo vaša pot priprave pice lažja. Preoblikujte svojo kuhinjo v raj za pico in uživajte v dovršeni domači kuhinji.
AirFry: Sedaj si lahko privoščite hrustljavost in okus ocvrte hrane, brez dodatnih kalorij. Ta metoda izjemno intenzivnega pečenja z vročim zrakom ne potrebuje nobene maščobe, da bi zagotovila popolnoma okusno hrustljavo zlato skorjico. V kombinaciji s posebnim perforiranim pekačem (odvisno od modela), ki popolnoma obdaja jed po vsej površini, boste dosegli še boljše rezultate. Primeren za manjše kose mesa, ribe, zelenjavo in vnaprej pripravljene zamrznjene izdelke, kot so ocvrt krompirček in piščančji medaljončki.
AutoBake: Pečice Gorenje OptiBake nudijo samodejne programe pečenja z možnostjo izbire med 21 najbolj priljubljenimi recepti, kar je idealno za začetnike. S programi AutoBake, ki so jih temeljito testirali Gorenjevi strokovnjaki, vam ne bo več spodletelo, saj zagotavljajo odlične rezultate tudi brez predhodnega segrevanja. Vse kar mora uporabnik narediti je izbrati vrsto jedi, nastaviti težo in pritisniti start. Za vse ostalo bo poskrbela pečica.
ConnectLife: Zakaj bi se trudili, če si lahko poenostavite življenje z vsemi možnostmi nadzora in preverjanja pečice prek aplikacije v mobilni napravi? Daljinski nadzor, recepti in mobilna obvestila so funkcionalnosti, ki vam bodo pomagale, da boste vse postopke pečice upravljali nemoteno in hitreje, ne glede na to, kje se nahajate.
FastPreheat: Pečice OptiBake dosežejo temperaturo do 200 ˚C v samo 5 minutah, kar pomeni, da prihranijo 30 % časa potrebnega za standardno predgrevanje, kar jih uvršča med najhitrejše pečice na trgu. To je zelo priročno za recepte, ki zahtevajo predhodno ogrevanje pečice. Svetlobni in zvočni signal vas obvestita, ko je temperatura ravno pravšnja.
FrozenBake: Učinkovit program pečenja je idealna izbira za vso zmrznjeno hrano in predpripravljene jedi.
Pečenje na več nivojih: Kombinacija pametnega gibanja zraka, enakomerno porazdeljenih prostorov med pladnji in posebne rahlo zaobljene votline zagotavljajo enakomerno pečenje hrane na vseh nivojih, ker je prostornina pečice večja, je tudi pregled nad pečenjem boljši.
Mehko odpiranje in zapiranje: Samo rahel dotik je potreben za tiho in mehko odpiranje in zapiranje vrat pečice.
PerfectGrill: Najboljše rezultate pečenja dosežemo s kombinacijo večjega in manjšega grelca, kjer je slednji znotraj večjega. Premišljena namestitev grelcev omogoča optimalno porazdelitev toplote, kar vodi v najboljše rezultate pečenja, tako da je hrana vedno hrustljava od zunaj in mehka od znotraj.
Piroliza: Pirolitično čiščenje je najučinkovitejši način čiščenja pečice z izredno visokimi temperaturami, po katerem pečica ostane brezhibno čista. Za zagotavljanje varnosti, se pečica med postopkom čiščenja in takoj po njem zaklene. Ko se pečica ohladi, z vlažno krpo le obrišete ostanke pepela.
Snemljiva steklena vrata: Steklena vrata se lahko enostavno odstranijo, kar omogoči enostavnejše čiščenje in sijajen pogled v pečico.
StepBake: Funkcija StepBake omogoča popoln nadzor nad postopkom pečenja, ki ga lahko ročno nastavite. Preprosto nastavite parametre za vsakega od želenih 2 korakov in pečica bo poskrbela za vse ostalo. Nobeno dodatno delo ni potrebno. Vse kar vam preostane je, da uživate v končnem rezultatu.
Teleskopska vodila: Teleskopska vodila z gladkim vodenjem, zagotavljajo popoln pregled nad postopkom peke ter varnejše in lažje rokovanje s pekači. Odvisno od modela, imajo Gorenje OptiBake pečice funkcijo 3/4 podaljšanja teleskopskih vodil na enemu ali dveh nivojih. Kot dodatno možnost ponujamo tudi prilagodljiva enonivojska teleskopska vodila, ki jih lahko preprosto pritrdite na želeno raven žičnih vodil.
HomeMade oblika & BigSpace: Gorenjeve pečice so že vrsto let znane po svoji inovativni zaobljeni notranjosti, ki je njihova prepoznavna lastnost. Oblika HomeMade je nastala po vzoru tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka v primerjavi s konkurenčnimi pečmi. Zdaj je oblika HomeMade popolnoma prenovljena, pretok zraka pa izpopolnjen zaradi nove zasnove grelnika in izboljšane razporeditve prezračevalnih odprtin. Temperatura je zato stabilna po vsej pečici. Inovativna oblikovna rešitev omogoča večjo notranjost, širina pečice pa je v celoti izkoriščena. Na vsakem pekaču je več prostora, vrhunska tehnologija pa poskrbi za enakomerno peko hrane na vseh nivojih.

Navodila za vgradnjo
Navodila za uporabo
Navodila za uporabo
Vgradna skica
Energijska nalepka
Informacijski list
EAN: 3838782888120
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: GORENJE vgradna pečica s pirolizo GO66E PIZZA350C

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna