HAMA "DIR3300SBT" Digitalni radio, FM/DAB/DAB+/internetni radio/App/Bluetooth®, bel

Koda izdelka: HAMA-00054230
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 224.89
€ 249.00
Prejšnja najboljša cena v zadnjih 30 dneh: € 249.00
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 26.09.2024

Opis

En digitalni radio - tri sprejemne možnosti: DAB+, internetni radio in analogni radio. Koaksialni zvočnik pomeni, da bodo ljubitelji prefinjenega zvoka v svojem elementu: dvosmerni sistem s visokotoncem in nizkotonskim zvočnikom prenaša bogate zvoke - od sambe do rocka - naravnost v kri.

  • Digitalni in internetni radio za sprejem zvočnih signalov prek FM, DAB/DAB+, internetnega radia
  • Impresiven zvok zahvaljujoč vgrajenim koaksialnim zvočnikom: dvosmerni sistem z ločenimi visokotonskimi in nizkotonskimi zvočniki zagotavlja bogato podroben zvok
  • Uživajte tudi v priljubljeni glasbi Spotify na radiu: Podpora Spotify Connect za dostop do milijonov skladb in vnaprej izdelanih seznamov predvajanja
  • Preprosto pretakajte glasbo iz pametnega telefona, tabličnega računalnika, prenosnega računalnika in računalnika prek povezave Bluetooth
  • Dva gumba za neposredno izbiro vam omogočata, da shranite svoje najljubše postaje in jih poiščete brez iskanja
  • USB priključek tipa A za polnjenje mobilnih naprav, npr. pametnega telefona, tabličnega računalnika, predvajalnika MP3
  • Zahvaljujoč dvopasovni frekvenci 2,4 Ghz in 5 Ghz naprava vedno pošilja in prejema najboljšo razpoložljivo frekvenco
  • Prvovrsten sprejem, ne glede na to, kje ste: priključite različne antene na povezavo F, da optimizirate sprejem
  • High level of user friendliness: Control your devices conveniently from the sofa - by smartphone or tablet with the app, via remote control or directly on the device
  • Jasna paša za oči: 2,8-palčni barvni zaslon olajša delovanje in izgleda odlično
  • Intenzivnost osvetlitve ozadja se zahvaljujoč senzorju samodejno prilagodi trenutnim svetlobnim razmeram, kar zagotavlja, da je zaslon vedno popolnoma berljiv in vas ne zaslepi
  • Za vsakogar, ki preprosto želi poslušati radio brez težav: vrtljivo tipko za intuitivno upravljanje

Svet v vašem domu

Uživajte v glasbi z vsega sveta ali z regionalnih postaj brez hrupa – z digitalnim radiem ‘DIR3300SBT’

Ste naveličani tega, da morate med jutranjo kavo večno iskati brezšumno, dobro radijsko postajo? Ali morate vedno poslušati uspešnice, čeprav ste morda razpoloženi za hitro sambo? Tudi vi ne nasprotujete poglobljenim novicam z vsega sveta? Z našim hibridnim radiem ‘DIR3300SBT' boste prinesite svet glasbe v svoj dom z internetnim radiem, lahko pa tudi uživate brezšumni, vrhunski zvok z nastavitvijo na DAB postaje.

Vrhunski sprejem

Naš radio ima F konektor. Omogoča vam uporabo druge antene za izboljšanje sprejema, če kakovost naše privlačne radijske antene ni ustrezna. Če živite v regiji, ki nima popolne pokritosti z DAB, lahko preprosto priključite hišno anteno s pomočjo koaksialne povezave in uživate v brezšumnem DAB zvoku. V vsakem primeru boste imeli koristi od najboljše frekvence: na voljo vam je dvojni pas z 2,4 in 5 GHz.

Poleg tega je naš "DIR3300SBT" opremljen s privlačno oblikovano anteno. Skladen je z najnovejšimi tehničnimi standardi in zagotavlja popoln sprejem.

Svet ni dovolj – od Spotify do Bluetooth

Ali želite poslušati zvočne knjige in sezname predvajanja z dobrim zvokom? Nato razširite široko paleto, ki jo ponujata internet in DAB radio, z glasbeno ponudbo Spotify. Do seznamov predvajanja, shranjenih v pametnem telefonu, tabličnem računalniku ali prenosnem računalniku, lahko dostopate prek povezave Bluetooth.

DAB in internetni radio: privlačen v vsakem bivalnem prostoru

Plastika, krom in nerjaveče jeklo so imeli svoj dan v oblikovanju doma. Now it's time for stylish cosiness – designed in Monheim. S svojimi elegantnimi tkaninskimi deli in estetsko prijetnimi zaobljenimi oblikami je naš digitalni radio primeren za vsako živo vzdušje. Zasnova s tekstilnimi elementi je še posebej primerna za udobne spalnice in dnevne sobe. In ostane takole: Prstni odtisi nimajo možnosti na posebni površinski strukturi.

Vedno pravilna priključitev.

Z nastavitvami izenačevalnika prilagodite nizke in visoke tone, da ustrezajo vašemu okusu. Poleg tega so vam na voljo prednastavljeni profili izenačevalnika za različne glasbene zvrsti. Ne samo, da te bo oživila samba, hip-hop ritem te bo navdušil.

Če ta moč ne zadostuje, lahko priključite dodatne naprave, ki naredijo zvok še bolj impresiven in individualen: mobilne naprave, kot je pametni telefon ali MP3 predvajalnik, ki uporabljajo vtičnico AUX-IN, ali zvočnike in ojačevalnik, ki uporabljajo Line-out.

If your neighbors have little enthusiasm for your South American rhythms from the Internet radio, simply listen to the music using headphones.

Prefinjena konfiguracija zvočnika za čisti užitek v poslušanju

Z DIR3300SBT ljubitelji prefinjenega zvoka zagotovo dobijo svojo vrednost: koaksialni zvočniki so vgrajeni v radio, z drugimi besedami, imate dvosmerni sistem z ločenim visokotoncem in nizkotonskim zvočnikom. Medtem ko je membrana visokotonca odgovorna za potrebno raven zvočnega tlaka pri nižjih frekvencah, membrana nizkotonskega zvočnika zagotavlja podrobno zvočno ločljivost s hitrimi impulzi. V primerjavi s širokopasovnimi zvočniki koaksialni zvočnik tako reproducira veliko podrobnejši frekvenčni spekter – in ga takoj spremeni v čisto veselje, ko poslušate glasbo!

Popolna enostavnost delovanja

Nadzor in udobje

Ne glede na to, ali gre za daljinski upravljalnik, aplikacijo ali neposredno na napravi – izberete najprimernejši način za upravljanje glasbe in menija, odvisno od vaših želja in položaja. Velikodušen 2,8-palčni barvni zaslon vedno zagotavlja odličen pregled radijskih postaj, dodatne informacije in navigacijo po meniju. Osvetlitev se prilagodi trenutnim svetlobnim razmeram, tako da vas zaslon ponoči ne bo zaslepil.

Aplikacija UNDOK

Udobno ležite na kavču. Radi bi poslušali glasbo, vendar vam ni do vstajanja, da bi vklopili zvočni sistem. Zdaj lahko z aplikacijo UNDOK na daljavo upravljate vse zvočnike in globokotonske zvočnike v lokalni skupini z več prostori. Tako lahko ostanete udobno na kavču in še vedno predvajate glasbo po vsej hiši s pametnim telefonom. Aplikacija za pametne telefone in tablične računalnike je brezplačno na voljo v trgovinah Google Play in Apple App Store.

Veliko prostora za vaše najljubše postaje

Ob jutranji kavi zamahnite z boki v ritmu salse in začnite dan v dobrem razpoloženju v stanju pretoka ali, po možnosti, dobro obveščeni po poslušanju postaje DAB Deutschlandfunk – z digitalnim radiem 2 v 1 lahko imate vse. Najbolje je, da svoje absolutno priljubljene postaje – ne glede na to, ali so internetne ali DAB postaje – shranite na dva gumba za neposredno izbiro. Na ta način si lahko privoščite dober ples ali ste z enim klikom obveščeni o najnovejših novicah. Internetni radio in nemške nacionalne in regionalne DAB postaje lahko ponudijo še veliko več – svojih 20 najpomembnejših postaj lahko shranite kot prednastavitve. Ali radi sami izbirate teme? Nato preprosto poslušajte podcast na enem od različnih področij. Kot prednastavitve lahko shranite do 20 poddaj. Seveda lahko poslušate tudi tradicionalni FM radio – prav tako lahko shranite do 20 priljubljenih FM postaj kot prednastavitve.

Radio as a charging station

Običajno v domu ni dovolj vtičnic, zlasti v spalnici ali kuhinji. Torej, kaj storiti, če želite priključiti radio in hkrati napolniti pametni telefon, vendar se vse vtičnice že uporabljajo? Pogosto morate izbrati med obema. Z našim digitalnim radiem je to stvar preteklosti. Med poslušanjem glasbe lahko svoj pametni telefon ali tablični računalnik udobno polnite s povezavo USB-A, ne da bi pri tem potrebovali dodatno vtičnico.

Vgrajena radijska budilka

Pojdite spat sproščeno, zbudite se dobre volje – s funkcijo Sleep lahko izberete glasbo, ki jo boste poslušali in zaspali. Po preteku prednastavljenega časa se radio samodejno izklopi. Ko zjutraj vstanete, vas ob začetku dneva spremlja digitalni radio, lahko pa se odločite, da vas bo zbudila radijska glasba ali brenčalo. Shranite lahko dva časa alarma; v vsakem primeru lahko nastavite alarm za vsak dan, samo delovne dni ali konec tedna.

Informacije o izdelkih

  • FM/DAB/DAB+
  • Užitek poslušanja brez hrupa z obsežno paleto postaj DAB+
  • 20 lokalnih priljubljenih pomnilniških rež za FM in DAB/DAB+

    Način internetnega radia
  • Globalni sprejem več kot 20.000 radijskih postaj in približno 10.000 poddaj - brez vklopljenega računalnika
  • 20 lokalnih priljubljenih pomnilniških rež za internetne radijske postaje
  • 20 lokalnih priljubljenih pomnilniških rež za poddaje
  • Izdelava seznamov priljubljenih in vzdrževanje osebnih tokov

    Priključki
  • Mains connection
  • Povezava Ethernet
  • Pomožni vhod (3,5 mm)
  • Priključek za slušalke
  • Line-out (3,5 mm)
  • Povezava F

    Povezljivost
  • Brezžična povezava zahvaljujoč IEEE 802.11 b/g/n brezžična lan tehnologija
  • Wi-Fi 2,4 GHz (b/g/n)/5 GHz (a/n)

    Tehnični podatki
  • Omrežni priključek 100 - 240 V, primeren za globalno uporabo v kombinaciji z adapterjem za posamezno državo
  • Stereo-koaksialni zvočnik 10 W x 2 (rms)
  • Wi-Fi-zaščitena nastavitev

    Razno
  • Funkcija dremeža in časovnik spanja

Kaj je v škatli?

  • 1 "DIR3300SBT" digitalni radio
  • Napajalna enota
  • 1 teleskopska antena (FM/DAB)
  • Daljinski upravljalnik
  • 2 AAA mikro bateriji
  • 1 quick-start guide (multi-lingual)

Sistemske zahteve

  • Za internetni radio boste potrebovali širokopasovni dostop do interneta prek WLAN.

Obvestilo za potrošnika

DAB/DAB+
Določba DAB/DAB+ se širi v številnih državah. Izvedite več o trenutni situaciji pri uvajanju na internetu ali v specializirani maloprodajni trgovini. Splošen pregled širitve globalne mreže je na voljo na www.worlddab.org.
Če želite izboljšati sprejem FM ali DAB/DAB+, postavite napravo blizu okna ali priključite prilagodljivo anteno.

Nadzor prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika
Za upravljanje prek pametnega telefona / tabličnega računalnika boste potrebovali aplikacijo "UNDOK". Vse naprave morajo biti v istem omrežju, da se omogoči nadzor prek aplikacije UNDOK.

Aplikacija UNDOK
Aplikacija UNDOK je na voljo brezplačno v trgovinah Google Play in Apple App Store za pametne telefone in tablične računalnike.

Spotify Connect
Za uporabo storitve Spotify Connect boste potrebovali račun Spotify in širokopasovni dostop do interneta.

Amazon Music
Če želite uporabljati Amazon Music, boste potrebovali račun Amazon, ki ima možnost Amazon Music Unlimited ali članstvo v Amazon Prime.

Pretakanje prek Bluetootha
Pretakanje prek Bluetootha je mogoče s skoraj vsemi pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki, ki imajo modul Bluetooth.

Automatic backlit display adjustment
Po potrebi lahko senzor onemogočite in osvetlitev ozadja nastavite ročno.

Podroben priročnik najdete na www.hama.com/054230.

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Barva: Bela
  • Barvni odtenek: bela

Povezljivost (Connection)

  • Povezava: Bluetooth, WLAN
  • Priključek: 3,5 mm vtičnica

Elektro-specifične lastnosti

  • Različica Bluetootha: 4.2
  • Izhodna moč (rms): 20 W
  • Sprejem: Bluetooth, DAB, DAB+, FM, internetni radio

Fizikalne lastnosti

  • Dodatne funkcije: samodejni zatemnilnik, barvni zaslon, gumbi za neposredno izbiro
  • Upravljanje: aplikacija, gumb, daljinski upravljalnik
  • Loudspeaker: Stereo
  • Network & Streaming Features: Amazon Music, Spotify Connect, UNDOK App Control

Velikost in teža

  • Širina x globina x višina: 24,5 x 15,5 x 15,5 cm
  • Dolžina napajalnega kabla: 180 cm
  • Teža: 2295 g

Področje uporabe

  • Vrsta produkta: hibridni radio
  • Priporočena uporaba: Namizni radio
EAN: 4007249542304
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA "DIR3300SBT" Digitalni radio, FM/DAB/DAB+/internetni radio/App/Bluetooth®, bel

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna