HAMA "Ergonomska" podloga za miško, modra

Koda izdelka: HAMA-00054780
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 15.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 07.11.2024

Opis

Poznate občutek - bolečina v mišji roki, ki se širi vse do hrbta? To je enakovredno teniškemu komolcu za ljudi, ki delajo na računalniških delovnih postajah. Podloga za miško z integriranim naslonom za zapestje razbremeni vašo roko in tudi hrbet, ker potem niste več v napetem položaju.

  • Spominska pena se med uporabo popolnoma prilagodi obliki zapestja, da prepreči bolečine v zapestju
  • Oblazinjenje zmanjšuje tlačne točke in tako preprečuje bolečine v zapestju
  • Podloga za miško z ergonomskim naslonjalom za zapestje zagotavlja udobje in stabilnost

Del ergonomskega delovnega prostora

Desna podloga za miško

Boli vas zapestje, vas boli od roke vse do hrbta? Težko je verjeti, da je lahko majhen sprožilec vzrok – vaša računalniška miška! Ergonomija delovnega prostora vključuje več kot le pravilen položaj mize in pisarniškega stola: obstaja veliko majhnih stvari, ki igrajo enako pomembno vlogo. Ko ste za računalnikom – v pisarni, doma ali na poti – miško ves dan držite v roki. Preverite svojo držo od prstov do hrbta. Upognjene in vozlane? Potem je skrajni čas za ergonomsko podlogo za miško, da bi razbremenili napete mišice in kite.

Ergonomska podloga za miško

Nasvidenje, roka miške

Številne podloge za miško okrasijo mizo z barvitimi motivi, ki pomagajo pri ustvarjanju. Ampak vse to pride do nič, če ste vsi zavozlani in na koncu dobite glavobol in ste daleč od svojega ustvarjalnega sebe. Običajne, ploščate podloge za miško pogosto povečajo krče v zapestju – rezultat: tendinitis in splošno znana "mišja roka" (medicinski izraz je "sindrom ponavljajočih se poškodb zaradi seva"), ki ga povzročajo številni majhni, enaki gibi. Z našo ergonomsko podlogo za miško preklopite na bolj zdravo življenje: ne pride do napetosti in svoje delo lahko opravite s sproščenim stresanjem zapestja. Posebnost naše "ergonomske" podloge za miško je oblazinjena višina naslona za zapestje. Your wrist is supported by the hand rest, so that it cannot bend and stays in a natural, straight position. Poleg tega debelo, udobno oblazinjenje in polnjenje s spominsko peno zmanjšata tlačne točke in s tem povezane bolečine v zapestju, ki se v najslabšem primeru lahko razširijo vse do hrbta. Nedrseče, gumirano dno daje miški in roki stabilno oporo, tako da spet ostanete v udobnem položaju.

Ob čistoči se boste počutili dobro

Prijeten delovni prostor, kjer se počutite udobno in radi delate, je tudi čist delovni prostor. Na mastnih, obarvanih podlogah za miško ni prostora. Robustno površino naše podloge za miško z naslonjalom za roke lahko očistite z vlažno krpo iz mikrovlaken, tako da nobena mastna znamenja ne bodo pokvarila vašega lepega novega, ergonomskega delovnega prostora.

Vedno se premikajte

Poleg uporabe ergonomskih delovnih orodij lahko nekaj naredite tudi sami, da zagotovite, da mišja roka ne udari. Vadite vaje za roke: Pogosteje umaknite roko od miške, premikajte in raztegujte prste, s krožnimi gibi zavrtite zapestje. Če držite miško čim bližje telesu – z drugimi besedami, minimalno raztezanje v pregibu roke – prav tako delate nekaj za dobro držo na delovnem prostoru.

Informacije o izdelkih

  • Za udobnejše delo na delovni postaji
  • Prijetno oblazinjenje
  • Prožna površina tkanine
  • Nedrseča spodnja stran, prevlečena z gumo

Kaj je v škatli?

  • 1 "Ergonomska" podloga za miško

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Barva: modra
  • Oblikovanje/motiv: Ergonomija
  • Linija: Ergonomsko
  • Oddelek za izdelke: PC in prenosni računalnik
  • Barvni odtenek: modra

Fizikalne lastnosti

  • Material: likra, spominska pena, poliuretanski (PU) elastomer, stiren butadienska guma (SBR)

Velikost in teža

  • Širina x globina x višina: 21,5 x 25,5 x 2,1 cm

Področje uporabe

  • Posebej primerno za: laserske miške, optične miške
EAN: 4007249547804
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA "Ergonomska" podloga za miško, modra

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna