HAMA podaljšek, 4-kanalni, USB-C/A 65 W, PD, stikalo, 1,4 m, črna/siva

Koda izdelka: HAMA-00223189
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 53.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 05.11.2024

Opis

Močan večnamenski vtič za vsakogar: napajalni kabel s 4 vtičnicami in 3 vrati USB napaja vse vaše naprave. Od prenosnega računalnika do pametnega telefona, od slušalk do hi-fi-ja: tako ste popolnoma opremljeni za vse, kar vam pride na pot, pa naj bo to domača pisarna, domači kino ali posel!

  • Napolnite prenosni računalnik prek USB-ja: Z zmogljivim 65-vatnim napajalnim trakom z USB-C omogoča polnjenje prenosnih računalnikov, prenosnih računalnikov in Mac-jev z uporabo Power Delivery - popolnoma brez ločene napajalne enote; vse, kar potrebujete, je polnilni kabel USB-C na USB-C
  • Z 1 vtičnico USB-A in 2 vtičnicama USB-C: idealno za vse naprave, ki se polnijo in upravljajo prek USB-ja, npr. tablični računalniki, pametni telefoni, napajalniki in konzole – zahvaljujoč vrhunski zmogljivosti tudi prenosni računalniki in prenosniki
  • Hitro polnjenje z vtičnico USB: Podpira tehnologijo Power Delivery in Fast Charge, ki zagotavlja izjemno hitro polnjenje, hitrejše kot pri običajnih tehnologijah polnjenja
  • 7 rež za polno moč - vse hkrati: Z večsmernim vtičnim trakom z USB in ozemljenimi kontaktnimi vtičnicami vam ni več treba izbirati in lahko polnite pametni telefon, tablični računalnik in slušalke, tudi ko uporabljate prenosni računalnik, tiskalnik, namizno svetilko in monitor
  • Zagotovljena največja hitrost polnjenja za vse mobilne naprave: 3 vtičnice USB zagotavljajo izhodno moč, optimizirano za napravo
  • Delo doma ali na cesti: 7-smerni vtični trak zagotavlja optimizirano polnjenje, ščiti baterijo in s tem podaljša življenjsko dobo mobilnih telefonov, tabličnih računalnikov itd.
  • Večsmerne, hitre, učinkovite: večsmerne vtičnice samodejno prepoznajo povezane naprave in jih optimalno napolnijo na vseh razpoložljivih vtičnicah
  • Visokokakovostna izdelava, ki kaže: S svojo privlačno obliko 4-smerni razdelilni trak reže fino postavo na mizi in je enostaven za uporabo
  • 4 ozemljene kontaktne vtičnice za vse možnosti: Večsmerni vtični trak ima povečano zaščito pred stikom, da prepreči nenamerni stik
  • Praktična večsmerna vtičnica s stikalom: Ročno stikalo olajša prekinitev napajanja, npr. ob koncu delovnega dne ali celo, če je stenska vtičnica na težko dostopnih mestih, kot so za omarami ali pod mizo

Preprostost se sreča z dizajnom: Kar najbolje izkoristite svojo stensko vtičnico s pravim napajalnim trakom z več vtičnicami. Celotna stvar se izboljša le s prefinjenimi, najsodobnejšimi tehnologija hitrega polnjenja. Združljive naprave se polnijo optimalno in hitro, medtem ko se lahko še naprej osredotočate na svoje delo. Hama 4-smerni vtični trak s 3 vmesniki USB združuje oboje - in dvigne ergonomsko in udobno delo v pisarni in domači pisarni na naslednjo raven!

7-smerna vtičnica, vklj. s 4x ozemljenimi kontaktnimi vtičnicami

Nastavitev mobilnega dela še nikoli ni bila lažja. Od prenosnih računalnikov in dodatnih monitorjev do tiskalnikov in namiznih svetilk, vse je na voljo - seveda pa je treba vse napajati tudi z električno energijo. Nič ne bi moglo biti lažje z eleganten podaljšek vtičnice iz Hame! Ponuja možnosti povezave za vse, kar potrebujete v vsakdanjem življenju, bodisi v delovnem kotičku ali za hi-fi sistem. S tem se ne le izognete (nevarni) dilemi, da preprosto priključite več vtičev v več vtičev. Potrebujete reže za vse naprave? Električni razdelilnik je zdaj vse, kar potrebujete!

Preprosto na vrhu: 2 x USB-C in 1 x USB-A

Časovni skok: Trenutno ste popolnoma v toku, zvočna podlaga iz vašega pametnega telefona vas še bolj motivira - potem pa se baterija vašega mobilnega telefona izprazni? Ni problema: poleg 4-smernih ozemljenih kontaktnih čepov je praktična večvtičnica opremljena tudi s polnim 3 USB vtičnice. Tako se lahko ne samo sprostite in nadaljujete z delom, ampak tudi polnite tablični računalnik, power bank in mobilni telefon - vse hkrati. Tako dolgočasno vklapljanje in izklapljanje je bilo včeraj - ni razloga, da bi zdaj prekinili potek dela!

Hitro, preprosto, novo: polnjenje prenosnega računalnika z USB

Toda večnamenski razdelilnik z več vtičnicami lahko naredi še več. S skupno tremi vmesniki USB 7-smerni razdelilni trak ponuja univerzalne možnosti polnjenja. Za vaše mobilne naprave to pomeni: preprosto jih napolnite neposredno in brez dodatnega polnilnika, bodisi mobilnega telefona, slušalk Bluetooth ali napajalnika za naslednjo vožnjo z vlakom.

Nepremagljiv: USB napajalni trak s 65 W

In postane še boljše: z skupna moč 65 W - samo prek USB-ja - prenosni računalniki in računalniki Mac je zdaj lahko tudi napolnjen.. Deluje tudi postopek hitrega polnjenja popolnoma brez dodatnih napajalnikov, ampak preprosto z USB. Ali je bila zmogljivost polnilnikov in običajnih napajalnih trakov do zdaj nezadovoljiva? Zdaj ste na vrhuncu tehnologije in potrebujete samo USB-C polnilni kabel za hitro polnjenje.

S tem 7-smernim napajalnim trakom s funkcijo polnjenja USB so kvote spet v vašo korist. Z enim večnamenskim napajalnim trakom imate vse, kar potrebujete, na dosegu roke za zanesljivo oskrbo vseh vaših delovnih orodij z električno energijo - in to v nobenem trenutku!

To je visoka hitrost: hitro polnjenje z vtičnico USB

Napajalni trak Hama z USB-jem jih lahko polni vse - in hitreje kot kdaj koli prej: čas, ko Pametni telefon so morali celo noč visiti na kablu, da so zaračuna so končane. Funkcija hitrega polnjenja napajalnega traku z več vtičnicami deluje z vsemi tremi vtičnicami USB: ne glede na to, v katera vrata priključite naprave, so zagotovljeno optimalno polnjenje.

Če pametni telefon in druge naprave podpirajo tehnologije hitrega polnjenja in dobava energije, raven baterije v nekaj minutah naredi velike korake proti 100 %. Tudi kratki postanki doma med službenimi in večernimi dogodki so dovolj za popolno napolnjenost baterije. Odlična novica za vse, ki ste vedno na poti: da boste lahko spet na poti še hitreje!

Pravilno polnjenje mobilnega telefona - popolnoma samodejno

Je hitro polnjenje preveč dobra stvar? Ne skrbite: tehnologije hitrega polnjenja, kot je Power Delivery (PD), polnijo vsako napravo čim hitreje - vendar nikoli ne dovolite, da teče več toka, kot ga baterija dejansko lahko prenese. Z drugimi besedami, napajalni trak lahko dovaja do 65 vatov na eno napravo. Če pa baterija ne more zdržati več kot 25 vatov, vmesnik USB zagotavlja tudi največ 25 vatov. Vaš terminal določa tempo.

Dobava energije: hitra, učinkovita, prijazna do baterij

Da bi zagotovili popolnoma optimiziran postopek polnjenja, napajalni trak s funkcijo polnjenja in baterija, ki jo je treba napolniti, tako rekoč komunicirata neposredno drug z drugim. Osnova za to je tehnologija USB-C PD. V nasprotju s prejšnjimi različicami, kot je USB PD 2.0, naprave niso samo samodejno prepoznane in preprosto napolnjene. USB PD 3.0 neposredno zahteva različne informacije od priključene končne napraveKot na primer:

  • Stanje napolnjenosti baterije 100 %
  • Temperatura baterije
  • Napake in okvare

Na podlagi teh in podobnih dejavnikov je napajalni kabel z več vtičnicami z USB-C Optimizacija prilagaja postopek polnjenja na baterijo in napravo. To pa ščiti baterijo naprave in podaljša njeno življenjsko dobo - medtem ko se polni optimalno in v najkrajšem možnem času. Tako ne boste tvegali s hitrim polnjenjem in električno dostavo. Ravno nasprotno, ne samo, da prihranite čas, ampak dolgoročno prihranite tudi denar za nove nakupe nadomestnih baterij in podobno.

Visokokakovostna vtičnica z elegantnim videzom

Sprijaznimo se: večina vtičnic, ki jih poznaš, preprosto ne izgleda dobro. Zato jih ljudje radi skrivajo pod mizo ali pa jih vsaj skrivajo. Takrat stvari postanejo nepraktične: še posebej, ko sta v uporabi prenosni računalnik in pametni telefon ter se raven baterije vidno zmanjšuje, je hitro polnjenje še toliko bolj pomembno. S tem oblikovanje vsestranski, vam končno ni treba sklepati lenih kompromisov, ko gre za estetiko: zahvaljujoč eleganten antracit videz, trak vtičnice vedno izreže lepo sliko v vsakem pisarniškem prostoru in v vsakem konceptu doma. Ne glede na to, kje ga uporabljate, v konferenčni sobi ali domači pisarni, v delovnem kotičku v dnevni sobi ali spalnici ali na multimedijski polici - ta večnamenski USB napajalni trak preprosto vedno izgleda dobro, je prijeten za oko in se ujema z vsako notranjostjo.

Številni priključki, visokokakovostno ohišje, optimizirano polnjenje prek Power Delivery 3.0 - in napajalni trak z več vtičnicami iz Hame gredo še dlje:

Priključni trak s stikalom

Izklopite in prihranite energijo, to je moto: s stikalom lahko enostavno prekinete napajanje na vtičnici.

Varnost na prvem mestu

4 ozemljene kontaktne vtičnice zagotavljajo varnost: vtičnice napajalnega traku ščitijo pred nenamernim stikom.

Visokokakovostna izdelava

Eleganten videz in dolga življenjska doba: posebna zaščita pred obremenitvijo in upogibanjem na vtiču 4-smerne vtičnice ščiti pred zlomom kabla.

Dovolj prostora za vse naprave in vtiče

Na ta način si nič ne pride na pot: da bi zagotovili prostor tudi za velike vtiče, se vtičnice napajalnega traku vrtijo za 45°.

Fleksibilna namestitev razdelilnega traku

Ne glede na to, ali je nameščen na steno ali kot namizna vtičnica: napajalni trak z več vtičnicami z USB-jem in ročnim stikalom lahko uporabite točno tam, kjer ga potrebujete.

Kompaktna zasnova za vsak trenutek

Veliko funkcij v enem: kompaktna oblika napajalnega traku USB s skupno 7 režami ga naredi resnično vsestranskega.

Napajalni kabel, 2-smerni, USB-C/A 65 W, PD, stikalo, 1,4 m, črna/siva

Močan večnamenski vtič za vsakogar: napajalni kabel z 2 vtičnicama in 3 vrati USB napaja vse vaše naprave. Od prenosnega računalnika do pametnega telefona, od slušalk do hi-fi-ja: tako ste popolnoma opremljeni za vse, kar vam pride na pot, pa naj bo to domača pisarna, domači kino ali posel!

Informacije o izdelkih

  • Visokokakovostna večvtičnica za priključitev do sedmih električnih naprav prek štirih ozemljenih kontaktnih vtičnic in treh USB izhodov s funkcijo hitrega polnjenja, tudi za združljive prenosne računalnike
  • Praktična večvtičnica s stikalom: dvopolno stikalo za vklop/izklop, idealen za izklop nepotrebnih in pripravljenih naprav - enostavno varčevanje z energijo- Ročno stikalo z LED osvetlitvijo: diskreten LED funkcijski zaslon v oranžni barvi brez bleščečih luči- Dolgotrajna in robustna: posebna zaščita pred napetostjo in zvijanjem na vtiču in napajalnem traku ščiti pred zlomom kabla- Vtični vstavki večvtičnice, ki se vrtijo za 45°, tako da en večvtični trak USB polnilne vtičnice zadostujejo v domači pisarni - Univerzalni napajalni trak za računalniške delovne postaje v pisarni in domači pisarni: napajalni trak z več vtičnicami spada v vsako študijo z računalniškimi perifernimi napravami, popolna v delovnih kotičkih v dnevni sobi ali na potovanjih, za mobilno delo, polnjenje več naprav na poti, itd. - Zahvaljujoč kompaktni obliki in raznolikim možnostim povezovanja, vtičnica z več vtičnicami je idealna tudi za dnevne sobe in domače kino dvorane, od televizorjev do Blu-ray predvajalnikov do hi-fi sistemov - polnjenje mobilnih telefonov prek USB-C: univerzalna tehnologija polnjenja je primerna za mobilne naprave in pametne telefone vseh priljubljenih proizvajalcev, vključno s Samsungom, apple iphone Xiaomi in Huawei - Optimizirano polnjenje z Power Delivery: polnjenje prek USB-ja PD 3.0 je idealno prilagojen dejavnikom, kot so stanje polnjenja, zaščita pred kratkim stikom in temperatura baterije

Kaj je v škatli?

  • 1 napajalni trak - 1 priročnik za uporabo

Obvestilo za potrošnika

Preverite informacije o izdelku ali navodila za uporabo naprave ali se obrnite na proizvajalca, da preverite, ali naprava podpira PD njegovega razvoja moči.

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Črna barva
  • Barvni odtenek: črna, siva

Povezljivost (Connection)

  • Priključitev: Vtičnica z ozemljitvenim kontaktom, USB-C-priključek, USB-Typ-A-sprejemnik
  • Število USB vhodov: 3

Elektro-specifične lastnosti

  • Specifikacija omrežja: 16 A
  • Največja priključena obremenitev: 3680 W
  • Delovna napetost: V
  • Vrsta kabla: H05VV-F3G1,5

Fizikalne lastnosti

  • Funkcijsko stikalo
  • Material: Plastični material
  • Število vtičnic: 4
  • Število žic: 3

Velikost in teža

  • Dolžina kabla: 1,4 m
  • Širina x globina x višina: 5,3 x 4 x 30,5 cm
  • Prerez žice: 1,5 mm²

Energija

  • Polnilni tok: 3250 mA
EAN: 4047443497451
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA podaljšek, 4-kanalni, USB-C/A 65 W, PD, stikalo, 1,4 m, črna/siva

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna