Opis
Informacije o izdelkih
- Popoln espresso iz filtra: kot komplet dodatkov sta tamper in mat nepogrešljiva za natančno stiskanje kavnega prahu v situ, tako da se okusi in olja ekstrahirajo na najboljši možen način - za poln, močan okus kave, tako kot v originalnem italijanskem caffè baru
- Nujni poseg v sito: uravnotežen kontaktni tlak s posegom izboljša pretok vode skozi celoten prah - tako se vse arome razvijejo
- Ravna podlaga: ravna tlačna površina ročnega nedovoljenega posega zagotavlja pravilno porazdelitev in natančen pritisk na espresso prah v situ, kar ima za posledico popolno odpornost proti espressu - trpežna in odporna proti rji: dno prirejevalnika za espresso s premerom 51 mm je izdelano iz visokokakovostnega nerjavečega jekla 304 - varno za živila, brez rje in plastike - lepo se prilega roki: ergonomski ročaj z enostavnim vzdrževanjem, oksidirana aluminijeva zlitina - trdna masa: pri 340 g, nedovoljeno odstranjevanje nerjavečega jekla omogoča udobno rokovanje - Enostavno čiščenje: podlago lahko odstranite z ročaja za nedovoljeno odstranjevanje in olajšate temeljito higiensko čiščenje. Del nedovoljenega poseganja v kavo iz nerjavečega jekla je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju- S podlogo za nedovoljeno poseganje: silikonski pladenj za nedovoljeno poseganje ustvarja trdno mesto za žig sita - idealno, ko morajo biti hobiji ali profesionalni baristje hitri- Posebna površina: peclji v držalu za nedovoljeno poseganje za optimalno prezračevanje žiga za kavo - enostavno sušenje na podlogi- Nedrseča in 2-v-1: podloga za nabijanje kot površina za shranjevanje nedovoljenega poseganja in opora pri stiskanju kave - nabijanje brez drsenja naokoli - podloga ščiti žig za espresso in delovno ploščo, kuhinjski pult itd. pred poškodbami - barista iz nerjavečega jekla s črnim ročajem je vizualni poudarek poleg vašega filtrskega stroja
Kaj je v škatli?
- 1 nedovoljen poseg - 1 nedovoljen poseg
Obvestilo za potrošnika
Podstavek iz nerjavečega jekla s tlačno površino lahko očistite v pomivalnem stroju. Ročno pranje je priporočljivo za ročaj za poseganje. Ali ročni poseg ustreza vašemu filtrirnemu stroju, je odvisno od premera sita. Nasvet za natančno nabijanje: kavni prah je treba stisniti s čim manj preostale površine. Kako pravilno nabijati espresso korak za korakom: Izmerite prah in ga pritisnite v sito, pri čemer se prepričajte, da je tlak enakomeren. Nežno potrkajte po dnu nerjavečega jekla ob sito, da odstranite odvečno kavno usedlino z robov itd. Ponovno položite tlačno površino na prašek in obrnite nedovoljeno poseganje. To ustvari enakomerno gladko površino in s tem boljšo kremo. Če je treba pripraviti več espressov, npr. za goste ali za skupno jutranjo kavo priporočamo posodo za trkanje. To omogoča, da ploščico za kavo hitro in čisto izbijete iz glave filtra in lahko takoj pritisnete naslednjo porcijo kave.
Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)
- Črna barva
- Linija: Barista
Garniture
- Komponenta: Predpražnik, Ø 7,5 cm, črn/Tamper, Ø 5,1 cm, črn, 370g, višina 9 cm