FREEON obposteljna posteljica Bliss s predalom grey

Koda izdelka: FREEON-1181245
Predvidena dostava na dom: do 10 delovnih dni
€ 105.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: do 10 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 30.09.2024

Opis

Privoščite svojemu otroku udoben spanec s FreeON obposteljno posteljico Bliss!

FreeON obposteljna posteljica Bliss je zasnovana tako, da vašemu dojenčku nudi prijetno in varno spanje od rojstva naprej in vse do 9 kg teže. Posteljico je potrebno prenehati uporabljati takrat ko se otrok začne dvigovati ali posedati. S priloženimi trakovi boste posteljico Bliss varno pritrdili na svojo posteljo. S tem boste lahko svojemu otroku nudili svojo bližino ves čas.

Spanje v obposteljni posteljici Bliss je bolj udobno tudi zahvaljujoč mehko oblazinjenim stranicam postelje. Z mrežicami, ki so všite na vseh stranicah, smo zagotovili boljšo zračnost v postelji.

Obposteljna posteljica Bliss je primerna za različne postelje, saj jo je možno namestiti na kar 5 različnih višin, od 45 do 60 cm. Posteljico Bliss lahko uporabljate tudi kot samostojno posteljo. Da je premikanje po prostoru še bolj enostavno ima posteljica štiri kolesa s funkcijo zaklepanja za dodatno varnost.

Priročen predalček, ki je nameščen pod posteljo, vam omogoča, da bodo potrebni pripomočki vedno pri roki. Obposteljni posteljici je priložena tudi prenosna torba, v katero lahko posteljico pospravite, tako vas lahko posteljica spremlja na vsaki poti.

Posteljica je modernega dizajna s kovinskim ogrodjem, za bolj eleganten izgled pa poskrbijo noge, ki dajejo videz lesa. Z obposteljno posteljico Bliss boste ustvarili varno in udobno okolje za vašega dojenčka ter sebi omogočili bolj miren spanec.

Globina (mm): 940
Višina (mm): 780
Širina (mm): 700
EAN: 3830075049584
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: FREEON obposteljna posteljica Bliss s predalom grey

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna