NUVITA otroška tehtnica za otroka in mamo 1330

Koda izdelka: NUVITA-1202162
Razprodano
€ 77.90
Količina: 1
Način dostave Razprodano

Opis

PrimiPesi Mum & Baby je najnovejša pametna tehtnica podjetja Nuvita, namenjena spremljanju telesne teže matere pred porodom in po njem ter rasti otroka po rojstvu prek aplikacije.

ZAKAJ JE PRIMIPESI EDINSTVENA TEHTNICA ?

Edinstvena je zaradi uporabe umetne inteligence za spremljanje dobrega počutja matere in otroka. Z uporabo parametrov priročnikov MSD - svetovnega merila za medicinske informacije za zdravstvene delavce - lahko tehtnica beleži, analizira podatke o telesni teži in višini, primerja rezultate in zagotavlja koristne informacije o zdravju. Med nosečnostjo izmeri težo nosečnice in jo primerja s smernicami o idealnem pridobivanju telesne teže za tedne nosečnosti ter pokaže, ali je nosečnica v mejah normalnih vrednosti. Ti podatki nudijo koristen vpogled v to, ali so morda potrebne prilagoditve prehrane ali življenjskega sloga. Po porodu tehtnica še naprej spremlja telesno težo nosečnice in ji pomaga pri zdravi in postopni vrnitvi v telesno pripravljenost pred nosečnostjo. Medtem začne spremljati tudi otrokovo težo v primerjavi z idealnimi standardi rasti. Z uporabo naprednih algoritmov umetne inteligence sistem PrimiPesi preučuje tudi nihanja telesne teže znotraj standardnih razponov, da bi izvedel napovedno analizo trendov za pediatra, družinskega zdravnika ali strokovnjaka za prehrano.

S preprostim pritiskom na aplikacijo lahko matere varno delijo svoje podatke o nosečnosti in po nosečnosti s svojim zdravnikom, podatke o otroku pa tudi s pediatrom. Tako imajo strokovnjaki dostop do preteklih in najnovejših podatkov, kar omogoča celovitejšo oceno zdravja in bolj utemeljene zdravstvene odločitve.

Zaradi dvojne stopnje zaznavanja (z intervali po 5 g za telesno težo do 30 kg in 100 g za težo do 150 kg) zagotavlja največjo natančnost pri majhnih in večjih obremenitvah. Uporabno za dvojno tehtanje novorojenčkov pred in po hranjenju v primeru nadzorovanega hranjenja. Sodobna in minimalistična zasnova zagotavlja, da se brezhibno prilega vsakemu domu. Zaradi prostorsko varčnega snemljivega pladnja se v trenutku spremeni iz tehtnice za dojenčke v tehtnico za odrasle in jo lahko z veliko lahkoto prenašate kamor koli. Funkcija tara izključuje težo dodatkov, kot sta brisača ali plenica; funkcija zaklepanja teže zagotavlja natančne meritve, tudi ko se otrok premika. Z merilnim ravnilom, natisnjenim na podporni površini, je mogoče izmeriti otrokovo višino do 69 cm, kar omogoča popoln nadzor nad njegovo rastjo.

TEHNIČNE LASTNOSTI:

  • aplikacija je na voljo za sisteme iOS in Android,
  • merilno območje: 0.03kg - 150kg o 1oz - 330lbs,
  • izbira merske enote: kg ali lb,
  • najmanjša merska enota: 5g ali ¼oz,
  • baterije: 3x AAA (1,5 V).

Izdelek ni primeren za otroke (izdelek ni igrača).

Globina (mm): 0
Višina (mm): 0
Širina (mm): 0
EAN: 5350555035206
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: NUVITA otroška tehtnica za otroka in mamo 1330

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna