TOMMEE TIPPEE ročna črpalka, silikonska

Koda izdelka: TOMMEE-TIPPEE-1196674
Predvidena dostava na dom: do 10 delovnih dni
€ 18.00
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: do 10 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 30.10.2024

Opis

Želimo vas podpreti pri dojenju in omogočiti, da nahranite svojega dojenčka kjerkoli in kadarkoli želite. S kapaciteto 100 ml je silikonska črpalka Made for Me™ kompaktna in lahka za učinkovito iztiskanje materinega mleka.

Enostavno stisnite črpalko in jo postavite na dojko. Ko spustite črpalko, bo ustvarila vakuum na vaši koži in nežno izčrpala mleko. Stisnite črpalko toliko, da olajšate nelagodje, in nadaljujte s stiskanjem, če želite izčrpati mleko v celoti. S sterilizacijskim pokrovom lahko črpalko učinkovito in higiensko sterilizirate, da bo pripravljena za uporabo. Preprosto dodajte 30 ml vode v čisto črpalko, pritrdite pokrov in postavite v mikrovalovno pečico za 4 minute*. Pustite, da se črpalka ohladi vsaj 2 minuti, preden jo vzamete iz mikrovalovne pečice. Če odstranite vodo in pustite pokrov na črpalki, bo ostala sterilna do 24 ur.

Ta enodelna črpalka omogoča diskretno iztiskanje mleka zahvaljujoč kompaktni, tihi in brezžični zasnovi. Ima tudi sesalno podlago, ki preprečuje razlitje in merilne označevalce, tako da veste, koliko mleka ste iztisnili. Izdelana je iz 100% silikona, ki je varen za vas in dojenčka, ter jo lahko postavite tako v pomivalni stroj kot tudi v mikrovalovno pečico.

Vsebina:
  • 1x Tommee Tippee silikonska prsna črpalka,
  • 1x sterilizacijski pokrov
  • 1x vrečka za shranjevanje mleka Tommee Tippee
Globina (mm): 180
Višina (mm): 170
Širina (mm): 100
EAN: 5010415236449
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: TOMMEE TIPPEE ročna črpalka, silikonska

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna